Vatten och avlopp till Södersätra sommaren 2012

Så här kommer den nya VA-ledningen dras genom sportfältet och väntas vara klar till sommaren 2012. I samband med detta arbetet byggs även gång- och cykelväg mellan Södersätra och Edsberg (Läs mer här). Problemet med vatten och avlopp till Södersätra är löst.

Varför bebygga gräsplaner som hela Edsberg  har stort behöv av att spela fotboll eller leka på?

5 svar på ”Vatten och avlopp till Södersätra sommaren 2012”

 1. ”Problemet med vatten och avlopp till Södersätra är löst”, bullshit!

  Denna huvudledning stannar vid gränsen för detaljplaneområdet, och idag finns inga planer på att gräva vidare in i området förrän detaljplanen vunnit laga kraft.

  Status Quo med andra ord.

  Södersätra måste fortsätta nyttja egna vattentäkter som, återigen, kan vara otjänligt att dricka i morgon.

  Med otjänligt menas höga halter med E-coli//EHEC, samma bakterie som skapat rubriker på flera ställen förra året.

  Du som överklagar, detta är på dina axlar!

 2. ”Problemet med vatten och avlopp till Södersätra är löst”, bullshit!
  Denna huvudledning stannar vid gränsen för detaljplaneområdet, och idag finns inga planer på att gräva vidare in i området förrän detaljplanen vunnit laga kraft.
  Det betyder att dom som står sig i vägen för att Södersätra ska få ett tjänligt, pålitligt dricksvatten fortfarande står i vägen. 
  -En blandning av folk vilseledda av SP’s cyniska röstfiske, pensionerade grodkramare och personer som identifierar sig med UNA-bombaren.

 3. Till Ove
  Det verkar som att det är du som inte förstår vilket sportfält det pratas om. Du har missat poängen helt och hållet. Ingen är emot VA-ledningarna till Södersätra, även om de delvis går genom sportfältet. Vi vill bevara grönska.

 4. dom lämnar väl inte ledningsgroparna öppna efter att rören e nere,allt går väl att återställa,,,va lite positiv,,inte bara GNÄLLA du har väll antagligen vatten å avlopp så du kan skita ordentligt utan att behöva tänka på att vattnet kan ta slut,,,,nä fram me grävmaskinerna NU

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + elva =