Stockholms Fria Tidning: Sollentunaborna kan bli lurade på sin folkomröstning

Trots den lyckade namninsamlingen mot en exploatering av Edsbergs sportfält i Sollentuna ser det inte ut att bli någon folkomröstning. Men Sollentunapartiet kommer att driva frågan så långt det går.

Läs mer: http://www.stockholmsfria.nu/artikel/97758#ixzz2TMehJns8

4 svar på ”Stockholms Fria Tidning: Sollentunaborna kan bli lurade på sin folkomröstning”

 1. Väsjöstaden, bara namnet känns ju oskönt. Visst kan man bygga lite runt Väsjön, men 2700 bostäder, det verkar ju vara i det grövsta laget. Naturen och den gamla fina bebyggelsen där är ett skönt och viktigt område att promenera och springa i. Här får man en känsla av det gamla Sollentuna, och det är få ställen numera man får den känslan i.

  Detta är väl ett skrytbygge signerat Thomas Ardenfors, som inte känns så jätterotad i Sollentuna nej.

 2. Hej!

  Vad är medelåldern i Sollentunapartiet? 67?
  Trött på att ni pensionärer endast jobbar för att göra livet svårare för barnfamiljer. Förstår ni inte att ni tvingar barnfamiljer att flytta från Sollentuna, då det inte finns tillräckligt med bostäder. Min familj och jag väntar på att få bygga hus i Södersättra. Vi har bra inkomst och skulle därmed också betala mycket skatt som går till Sollentuna kommun. Varför gör ni att vi eventuellt kommer behöva flytta till annan kommun? TÄNK LÅNGSIKTIGT! Ni har väl också barn och barnbarn?

  /Upprörd pappa

 3. Snälla Sollentunapartiet, jag har väntat i snart 3 år att få vatten och avlopp till min tomt så jag och min familj (man och 2 småbarn) kan flytta dit. INGEN vill väl bo utan kommunalt vatten och avlopp??? SLUTA ÖVERKLAGA! TRÖTT PÅ ER ”DEMOKRATI”.

 4. Jag bara undrar hur det kan gå till så här, kan de verkligen rent ut sagt Skita i att det samlats in godkänt antal namn för en folkomröstning, detg har väl gett sig faan på att få sin vilja fram och sen att det blir dyrt och att alla inte kommer känna sig hemma där struntar de i!
  Så väldigt tråkigt och säg då inte att Sollentuna är en sååå bra kommun som har en bra kommunikation med kommunborna! Jag är såå besvikn men nånstans ändå inte förvånad!
  Vill tro på demokrati!

Kommentarer är stängda.